Luxeblog

Welkom op het blog van Luxepaardje. Hierin leggen wij jou uit waarom je kleding bij Luxepaardje kopen niet alleen beter is voor jou, maar ook voor de wereld.

1. Bij Luxepaardje verpakken wij iedere bestelling met zorg in. Zo lijd het product geen schade tijdens het verzendproces en geef je jezelf écht een cadeautje.

2. Het op de markt brengen van Premium vintage is een duurzamer proces dan nieuwe kleding. Dit is omdat het al gemaakt is en niet opnieuw geproduceerd hoeft te worden.

3. De kwaliteit van Premium vintage is hoger dan deze van nieuwe collecties van onze merken. De stoffen zijn steviger en de materialen zijn van hoogwaardigere kwaliteit dan van de kleding van nu.

4. Uiteraard is prijs ook een mooi voordeel van onze kleding. Omdat de kleding van oude collecties zijn / pre loved, kunnen wij deze voor een zachte prijs aanbieden. Voor de prijs van 1 nieuw item kunt u al gauw 3 items op Luxepaardje halen.

5. Wilt u ook altijd in stijl de deur uit en dan ook echt opvallen met je outfit? Doordat wij jullie unieke items aanbieden die niet meer in productie zijn aanbieden hoef je niet te vrezen om mensen tegen het lijf aan te lopen met dezelfde kleding. Uiterst exclusief dus

Onze producten worden zorgvuldig ingepakt voor u, zo kunt u elke keer weer een cadeautje in ontvangst nemen.
Onze producten worden zorgvuldig ingepakt voor u, zo kunt u elke keer weer een cadeautje in ontvangst nemen.